TIS Ivanjica

Upravna zgrada

TIS d.o.o. osnovana je 1993 godine sa sedištem u Ivanjici, a osnovna delatnost bila je proizvodnja i promet rezane građe.Težak i neizvestan privredni ambijent u tom periodu uzrokovao je česte dopune osnovne delatnosti u cilju uspostavljanja viših poslovnih performansi. Na taj način, tri godine kasnije, trgovina pločastim materijalima za proizvodnju nameštaja postaje centralna tačka podizanja poslovne aktivnosti. U svom daljem razvoju firma pored trgovine širokom paletom repromaterijala za proizvodnju nameštaja, svoju delatnost širi i kroz pružanje usluga ali i kroz proizvodnju poluproizvoda i gotovog nameštaja. Danas je TIS d.o.o. Ivanjica, jedna od najreferentnijih firmi u oblasti materijala za pločasti nameštaj.

KLIJENT

TIS d.o.o.

DIZAJN

STUDIO BOX

MATERIJALI

Schüco, Alumil

WEBSITE

www.tis.rs

OPIS PROJEKTA

Administrativni i finansijski centar firme takođe se nalazi u Ivanjici u poslovnoj zgradi u kojoj je zaposleno preko 25 ljudi:

Izgradnjom centralnog magacinskog skladišta 2001. godine u Ivanjici, stvoreni su preduslovi za intezivan razvoj firme kako na polju trgovine ali i u domenu usluga i proizvodnje. Rastuće poslovne aktivnosti uticale su da novim investicijama skladište postane modernije, prilagođeno potrebama efikasnijeg zadovoljavanja potreba kupaca i postizanju veće produktivnosti.