Preduzeće Profili Tankosić posluje još od 2005. godine, a naši zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo u svim oblastima koje pokrivamo.

Naša filozofija poslovanja je jednostavna. Nudimo visoki nivo kvaliteta, korišćenjem proverenih materijala, vrhunskih alata i savremenih metoda rada kako bismo ispunili potrebe i želje kupaca.

PRIČA O NAMA JE PRIČA O PORODIČNOJ TRADICIJI

i tako se odnosimo prema našim klijentima. Radimo posao, živimo ga i uzgajamo kroz generacije. Prva vrata i prozori koje smo ugradili i dan danas stoje i funkcionišu kao i prvoga dana. Naš proizvodni program zasnovan je na partnerski uspostavljenim odnosima sa kompanijama Schuco, Alumil i Gealan koje su profil našeg preduzeća pretvorili u modernu, fleksibilnu i stabilnu organizaciju koja brine o svojim klijentima.
Kao porodica, integritet nam je važan; kao što je čast, poštenje i poverenje. I to su principi na kojima gradimo ovu kompaniju. Naša pažnja je usmerena na kvalitet, a ne na količinu, a zadovoljni klijent je važniji od naših godišnjih računa.
Mi se fokusiramo na sledeću generaciju, ne samo u našoj kompaniji, edukacijom naših zaposlenih, već i u tehnološkom smislu, prateći trendove u inženjeringu i održivom razvoju, tako da se ne plašimo novih tehnologija i izazova. Postanite deo porodice koja stalno ide napred.
PROIZVODIMO

Proizvodimo prozore, vrata, staklene zidove, klizne i sigurnosne sisteme, solarnu zaštitu, garažna i industrijska vrata, koristeći visoko kvalitetne profile i značajne sisteme koje prilagođavamo Vašim potrebama.

DIZAJNIRAMO

Naši inženjeri su spremni da vam ponude kreativna rešenja i stručne savete, a naši specijalno obučeni montažeri nude precizne, brze i čiste performanse.

PRATIMO

Mi brinemo o našim proizvodima od prve šeme do nadgledanja montaže, a pošto se u potpunosti oslanjamo na sve što proizvodimo, nudimo garanciju na sve naše proizvode.

KONSULTUJEMO

Sarađujemo sa arhitektima koji pružaju tehničku podršku u fazi projektovanja.

Vi zaslužujete da budete razmaženi beskompromisnim kvalitetom i dizajnom.

BALKON PROZORI
GARAŽNA VRATA
ROLETNE
PROZORI
KLIZNI SISTEMI
ULAZNA VRATA

Naša je misija da obezbedimo besprekoran proizvod u kojem ćete uživati u godinama koje dolaze.

Našu strategiju koncipiramo na vrednostima za koje se zalažemo još od osnivanja, a to je težnja prema sigurnosti, poverenju i odgovornosti, kako prema kupcima naših usluga i proizvoda, tako i prema našim zaposlenima, samim tim i prema širokoj zajednici u kojoj vršimo naše poslovno delovanje.

Naše vrednosti uključuju timski rad, integritet i lojalnost. Bez obzira na veličinu projekta, trudimo se da uvek opravdamo očekivanja naših kupaca. Upravo zbog navedenih vrednosti, naš odabir proizvoda poverili smo renomiranim liderima u branši.