Prikaz 1–15 od 106 rezultata

Show sidebar
Close

COMFORT M940

Termički izolovan sistem za ulazna vrata M940

Close

COMFORT M9400

Termički izolovan sistem za ulazna vrata M9400

Close

COMFORT M9650

Termički izolovan sistem za ulazna vrata COMFORT M9650

Close

COMFORT Μ20000

Termički izolovan sistem za ulazna vrata M20000

Close

GEALAN-KUBUS®

GEALAN-KUBUS® - Jednostavno lepi prozori

Close

GEALAN-S 7000 IQ

GENIJALNA KOMBINACIJA - Inovativni kombi sistem S 9000

Close

GEALAN-S 8000 IQ

GENIJALNA KOMBINACIJA - Inovativni kombi sistem S 9000

Close

GEALAN-S 9000

GENIJALNA KOMBINACIJA - Inovativni kombi sistem S 9000

Close

Jansen Economy 50

Jansen Economy 50 vrata od nerđajućeg čelika
Close

Jansen Economy 50 E30

Jansen Economy 50 – Čelični sistem za ravna, dimno- i vatronepropusna vrata i zatvarače E30
Close

Jansen Economy 50 E30 od nerđajućeg čelika

Pomoću poznatih Economy-profila mogu se uz malo napora izraditi protivpožarna zaštitna vrata i čvrsta zastakljivanja E(W)30. Izgled Jansen-Economy vrata je identičan sa Janisol protivpožarnim sistemima. U pogledu sistema zaštite od dima Economy profili omogućavaju racionalnu izradu ravnih protivpožarnih vrata shodno EN 1634-3. Ispitano je i odobreno mnoštvo funkcionalnih varijanti dizajna.
Close

Jansen Economy 50 prozor

Sa dubinom profila od samo 50 mm sistem  profila Jansen-Economy 50 je pogodan za uske, elegantne prozorske konstrukcije bez velikih zahteva za toplotnom izolacijom. Za sve uobičajene vrste otvaranja na raspolaganju su ispitani sistemi okova. 
Close

Jansen Economy 50 vrata

Jansen-Economy 50 je sistem profila za ravne konstrukcije vrata bez toplotne izolacije. Jednostavni oblici profila omogućavaju racionalnu obradu. Širok asortiman pruža mogućnost za kreativna i ekonomična rešenja.
Close

Jansen Janisol 2 EI30

Janisol 2 EI30 objedinjuje kao niti jedan proizvod do sada dva potpuno suprotstavljena zahtjeva u pogledu građevinske bezbjednosti i slobode oblikovanja. Materijal izrade, nehrđajući čelik, omogućava  izuzetno stabilne i bezbjedne konstrukcije sa izuzetno filigranskim profilom. Tako se mogu realizovati multifunkcionalna vrata, koja zdovoljavaju kako zahtjeve arhitekata  tako i građevinara.
Close

Jansen Janisol 2 EI30 klizna vrata

Sveobuhvatan sistem kliznih protivpožarnih vrata koji uliva povjerenje, kako funkcionalno tako i estetski, sa izuzetno uskim profilima rama. Uspješno ispitana shodno EN-protivpožarnoj smjernici, garantuju da profil vrata obezbjeđuje najviši stepen bezbjednosti čak i pri ekstremnim zahtjevima i tipovima stakala i pruža brojne mogućnosti oblikovanja.